Britney Spears se întoarce la muzică? Elton John a dat-o de gol!


Dacă tot s-a reinventat după eliberarea de sub tutela tatălui său, fosta Prințesă Pop își pregătește și revenirea pe scenă.

Tag-uri:

Cel puțin, asta se aude de la porțile studioului lui Elton John, unde potrivit reporterilor Page Six și TMZ, a fost văzută mergând să înregistreze. Din datele furnizate de surse, se pare că seniorul britanic a invitat-o să realizeze o nouă versiune a cântecului lui Elton John din 1971, „Tiny Dancer“, care a revenit din nou în atenție după ce a fost prezentat în filmul lui Cameron Crowe din 2000, „Almost Famous“.

Potrivit surselor, Britney Spears s-a întâlnit cu Sir Elton John săptămâna trecută în studioul de înregistrări din Beverly Hills, pentru a realiza duetul anului. Noua versiune a piesei „Tiny Dancer“ ar urma să fie lansată de Universal Music luna viitoare. Producătorul Andrew Watt, câștigător al premiilor Grammy, care a lucrat cu toată lumea, de la Miley Cyrus și Justin Bieber la Pearl Jam și Ozzy Osbourne, este și cel care ar fi înlesnit această colaborare între generații.

Sir Elton John a înregistrat un mare succes în acest an cu duete reînregistrate ale hiturilor sale din trecut: El și Dua Lipa au obținut un succes cu "Cold, Cold Heart", un mashup al hiturilor sale "Rocket Man" și "Sacrifice", care a apărut în concertele celor doi, cu înregistrări video ale celuilalt - într-o seară din primăvară, ea l-a interpretat la Madison Square Garden, în timp ce el l-a interpretat la doar câțiva kilometri distanță, peste East River, la Barclays Arena din Brooklyn.

Cât despre Britney Spears, pentru ea această colaborare cu Elton John înseamnă o revenire după aproape 6 ani într-un studio de înregistrări, dar și prima activitate muzicală după ce a scăpat de sub tutela tatălui ei, în noiembrie 2021. 

Timp de 13 ani, cât s-a aflat sub tutelă, din 2008 până în 2021, Spears a înregistrat piese noi, a plecat în turneu și avut un program la Las Vegas. Cu toate acestea, atunci când a depus mărturie în instanță, cântăreața a declarat că a fost forțată să lucreze împotriva voinței sale, cu atât mai mult cu cât tatăl său a încasat toate milioanele de pe urma muncii sale – avere pentru care se luptă și acum în instanță.

FOTO: Instagram

related posts

Modifică setările cookies