Britney Spears și iubitul ei, Sam Asghari, vacanță de vis în Hawaii


Sătulă de luptele duse în instanță cu tatăl ei, Britney Spears și-a luat iubitul și a fugit la plajă. Cântăreața și Sam Asghari se distrează în Maui, cea de-a doua insulă ca suprafață a arhipelagului și statului american Hawaii.


Înainte de a se îmbarca alături de iubit în avionul ei privat, Britney le-a scris fanilor că a simțit nevoia de un mic răsfăț în paradis, mai ales că ziua ei de naștere se apropie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Britney Spears (38 de ani) și Sam Asghari (26 de ani), iubitul și antrenorul personal al artistei, se bucură de soare și plajă într-o locație exclusivistă. Cei doi postează zilnic pe Instagram filmulețe și poze din vacanța de vis. Artista are o relație cu Sam Asghari din octombrie 2016. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru videoclipul artistei “Slumber Party”, iar un an mai târziu s-au logodit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Mai multe poze cu Britney Spears și Sam Asghari în galeria foto de mai jos

Britney Spears vrea să renunțe la muzică din cauza tatălui ei

Britney Spears vrea să scape o dată pentru totdeauna de controlul exercitat de tatăl ei, Jamie Spears. Artista nu-și poate administra banii câștigați din muzică încă din 2008, când Jamie Spears a obținut în instanță custodia asupra conturilor și bunurilor ei. Recent, Britney a amenințat că nu va mai cânta niciodată, dacă instanța nu-i restabilește dreptul asupra averii sale. 

Relația dintre Britney Spears și tatăl ei a fost tensionată în ultimii 12 ani. (FOTO: Getty Images)

Săptămâna trecută, judecătoarea de la Curtea Superioară de Justiție a refuzat să suspende tutela lui Jamie Spears asupra averii fiicei sale. Jamie Spears a devenit administratorul averii fiicei sale, după ce aceasta s-a luptat ani de zile cu substanțele interzise și a fost internată de mai multe ori în clinici de dezalcoolizare. Britney Spears are doi băieți din căsnicia cu Kevin Federline.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Mitzu: „Crush-ul meu e Antonia!”

 

related posts

Modifică setările cookies