Britney Spears, transfigurată! Vedeta arată de nerecunoscut


Britney Spears și-a îngrijorat fanii la cea mai recentă apariție în public. Vedeta, altă dată considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, este de nerecunoscut.


Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri mulați și o bluză albă scurtă, purtată fară sutien, Britney Spears pare că nu se mai preocupă prea mult de imaginea sa. Ce-I drept, nu a fost niciodată una dintre cele mai îngrijite persoane. În vârstă de 38 de ani, vedeta arată extrem de obosită și preocupată.

Britney Spears nu a avut niciodată o viață ușoară: relațiile eșuate (este într-o relație de doi ani cu Sam Asghari) , problemele cu depresia, dar și cu greutatea și-au pus amprenta asupra felului în care arată. Ani de zile acesta a fost sub tutela tatălui ei. La începutul lui 2019 vedeta a mărturisit că a fost internata cu forța într-o clinică de psihiatrie după ce a cerut să iasă de sub tutela lui.     

Britney Spears a început un program sportiv intens în vară, după ce a recunoscut că a pus pe ea câteva kilograme. Artista i-a acuzat anterior pe paparazzi că modifică pozele pe care i le fac pe ascuns pentru a părea mai grasă decât e în realitate.

Mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos:

 

related posts

Modifică setările cookies