Brooklyn Beckham a pozat nud alături de logodnica sa, Nicola Peltz. Cum au reacționat fanii de pe Instagram


Fiul cel mare al lui David și Victoria Beckham, Brooklyn Beckham, i-a șocat pe fanii de pe Instagram după ce a distribuit o fotografie foarte intimă alături de logodnica sa Nicola Peltz.


Fotografia alb-negru îi suprinde pe cei doi iubiți îmbrățișați și goi. În timp ce Nicola se uită direct în cameră, Brooklyn o sărută pe braț.

Nu te las niciodată să pleci”, a scris în dreptul fotografiei. Nicola a împărtășit aceeași imagine pe contul ei și a scris: „Nu mă lăsa niciodată să plec”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Fanii cuplului au fost suprinși și șocați de curajul celor doi. Dacă unii i-au susținut, alții au spus că pur și simplu este prea mult: “Ok, la început, am crezut că sunteți drăguți, dar acum e înfricoșător.  Există și alte lucruri importante în viață”, ”Doamne, deja este prea mult”, ”Nimeni nu trebuie să știe despre intimitatea voastră”, ”Din exterior, totul pare foarte obsesiv”, au fost doar câteva dintre reacții.

Imaginea uimitoare vine la câteva zile după ce tânărul de 21 de ani a postat o imagine cu ultimul său tatuaj pe care l-a dedicat viitoarei sale soții.

Sursă foto: Getty Images / Instagram Brooklyn Beckham

related posts

Modifică setările cookies