Bunica culturistă susține că s-a vindecat de cancer cu dieta carnivoră: "Consum un kg de carne pe zi"


Eva Birath este din Suedia, are 62 de ani și trei nepoți. 


Femeia, de profesie arhitect a fsot diagnosticată în urmă cu 2 ani cu cancer de colon.  După ce a fost operată și tumora a fost scoasă, Eva a adoptat dieta carnivoră. 

Consum  zilnic în jur de 1 kilogram de carne. Mânânc numai carne, pește și ouă și beau doar apă. Mă simt mult ami bine fără fibre.

 

Femeia sușine că acum că se simte mai bine ca niciodată. Tensiunea arterială s-a normalizat, alergia la polen i-a dispărut, daorme mai bien noaptea, are mai multă energie și este mai puțin anxioasă. 

 

"Mânânc atunci când îmi este foame, beau apă atunci când mi-e sete. Nu iau suplimente si fac mult sport", a mai declarat Eva.

80% din ce manâncă este carne de vită, foarte puțin preparată. 

 

 

Cu toate acestea, în ciuda declarațiilor ei, medicii avertizează asupra pericolului pe care îl presupune un regim alimentar exclusiv din carne. Sunt studiii clare care arată legătura directă între cantități excesive de carne roșie și cancerul de colon.

Carnea roșie - cum ar fi carnea de vită, mielul și carnea de porc - este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale și poate face parte dintr-o dietă echilibrată. Dar cosumând multă carne roșie și prelucrată, crește riscul de cancer intestinal (colorectal).

De aceea se recomandă ca persoanele care manâncă mai mult de 90g (greutate gatită) de carne roșie și procesată pe zi să reducă acestă cantitate la 70g, deoarece acest lucru ar putea ajuta la reducerea riscului de cancer intestinal ".

 

 

Vezi mai multe fotografii cu Eva în GALERIA FOTO de mai jos: 

related posts

Modifică setările cookies