Bunica și nepoata care fac senzație pe Instagram. La 64 de ani, Lesley Maxwell impresionează cu formele sale


La 64 de ani, Lesley Maxwell, de profesie antrenor de fitness, este curtată de aceiași admiratori ca nepoata sa, în vârstă de 20 de ani. Cele două se antrenează împreună și fac senzație pe rețelele de socializare.


Bunica face sport de 5 ori pe săptămână și se mândrește cu peste 30 de titluri obținute la concursuri de bodybuilding, de-a lungul timpului, câștigate la categoria ei de vârstă. Lesley s-a apucat serios de fitness în urmă cu 14 ani, ca să treacă mai ușor peste divorț. 

Antrenoarea de fitness nu este deloc afectată de faptul că are 64 de ani și spune că e o mare diferență între vârsta cronologică și cea biologică. “Poți fi tânăr sau bătrân, depinde de tine și de felul în care ai grijă de corpul tău”.

 

Lesley Maxwell primește o multime de complimente și propuneri online, de la bărbați. “Cei mai tineri dintre ei au 18 ani, ceea ce este foarte amuzant. Iau propunerile lor ca pe un compliment, e grozav că mă urmăresc”.

De curând, Lesley a început să facă antrenamente alături de nepoata sa, Tia, în vârstă de 20 de ani. Tânăra se pare că i-a moștenit pasiunea pentru fitness, dar mai are până va reuși să ajungă la forma bunicii. :)

 

related posts

Modifică setările cookies