Bunicuța care e model de fitness la 76 de ani. Internauții o critică pentru că e “prea bătrână să mai pozeze în bikini”


La 76 de ani, Joan MacDonald se bucură de o popularitate de care nu a avut parte nici la 30. “Bunicuța” face senzație pe Instagram cu trupul său fit își își încântă fanii cu poze îndrăznețe, dar de bun gust.

Tag-uri: #bunicuta #fitness

De origine canadiană, Joan are 1,6 milioane de fani pe Instagram, care o complimentează zilnic pentru forma ei fizică excepțională. Ca orice influencer de pe rețelele de socializare, Joan are și ea partea ei de trolli.

Cârcotașii au criticat-o pentru postările sale în bikini, argumentând că nu mai are nici vârstă și nici corpul pentru a mai poza sexy. 

“Să râzi de corpul unui om este un lucru groaznic, iar asta se întâmplă tot timpul când e vorba de persoane în vârstă. E trist, dar adevărat. Din păcate, noi femeile ajungem să credem aceste lucruri care se spun despre noi. În loc să ne bucurăm de corpurile noastre, începe să ne fie rușine de ele”, a scris bunicuța-fit.

Joan MacDonald spune că a ajuns la vârsta la care nu îi mai pasă ce spun oamenii despre ea. Canadianca a ajuns o sursa de inspirație pe internet, atât pentru oamenii în vârstă, cât și pentru tineri.

 

related posts

Modifică setările cookies