Burlăciţa Wozniacki, petrecere nebună în Bahamas alături de Serena Williams


Finalul săptămânii trecute a fost folosit de jucătoarea de tenis Caroline Wozniacki pentru a se distra cu cele mai bune prietene la tradiţionala petrecere a burlăciţelor. 


Printre invitate s-a numărat şi Serena Williams, colega de breaslă a danezei din circuitul WTA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@carowozniacki bachelorette @backstreetboys and Vegas are not ready for us #caroscrew

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Peste câteva luni, frumoasa tenismenă în vârstă de 28 de ani urmează să se mărite cu fostul baschetbalist american David Lee (35 de ani), cei doi logodindu-se în decembrie 2017. Detaliile nunţii n-au fost încă anunţate, însă „Caro” a început pregătirile cu un party de vis organizat în Bahamas. Caroline s-a mobilizat ca la carte pentru acest eveniment special, fiecare invitată primind în dar brăţări şi jachete personalizate, precum şi câte un costum de baie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????????????

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on

Burlăciţele şi-au făcut de cap în special pe iahtul lui Wozniacki (cunoscut sub denumirea de Caro's Crew), dar şi pe plajele însorite ale insulei, alături de porcii sălbatici care au devenit atracţie turistică în arhipelagul din Oceanul Atlantic.

„Animalele au fost foarte drăguţe, dar a trebuit să păstrez distanţa. Nu prea mă dau în vânt după viaţa sălbatică”, a mărturisit Serena Williams despre întâlnirea cu porcii. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Best Crew #CarosCrew ❤️❤️

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on

Pe tot parcursul petrecerii, celebra jucătoare de tenis în vârstă de 37 de ani a avut-o alături şi pe fetiţa ei, micuţa de numai un an şi jumătate Alexis Olympia. „Nu mă întrebaţi de ce am luat-o cu mine. Nu pot să stau o zi fără ea şi, în plus, tatăl ei era ocupat”, s-a justificat Serena.

După această petrecere de pomină, Caroline Wozniacki şi Serena Williams se vor întoarce pe terenul de tenis, cele două rivale ale Simonei Halep pregătindu-se de startul sezonului pe zgură, care va culmina cu turneul de la Roland-Garros.

Foto profimediaimages.com

related posts