Cadoul primit de Cardi B de la soțul ei: o vilă cu 6 dormitoare în Republica Dominicană


Cardi B a împlinit 29 de ani în 11 octombrie, iar soțul ei a surprins-o cu un cadou care are multe zerouri în coadă. Este vorba despre o vilă cu șase dormitoare în însorita Republica Dominicană.


Cardi B este o femeie împlinită pe toate planurile. Are o carieră de succes, milioane de fani în întreaga lume, doi copii adorabili și un soț care o divinizează. 

Rapperul Offset i-a cumpărat soției sale un vilă superbă în Republica Dominicană. Încântată peste măsură, artista a postat un filmuleț pe Instagram în care le-a făcut fanilor un tur virtual al proprietății.

"Dragostea mea,  I-am spus lui Set că îmi doresc cu adevărat să investesc în proprietăți în Republica Dominicană și alte țări din Caraibe (din moment ce oamenii sunt în vacanță tot anul în aceste locații), dar am simțit că nu este de acord cu mine și că ar prefera să investim în altceva. 

Ei bine, m-am înșelat. Pur și simplu nu-mi vine să cred. A fost uimitor! În primul rând sunt atât de fericită că de fapt m-ai ascultat cu adevărat și nu zâmbeai și dădeai din cap doar ca să tac din gură. (...) Mă bucur că i-ai cerut sfatul tatălui meu. Voi sunteți cei mai importanți bărbați din viața mea și mă sunt atât de fericită să știu că sunteți apropiați. Te iubesc atât de mult și abia aștept să dispară această mahmureală ca să-ți pot arăta toată aprecierea mea!”, a scris Cardi pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Proprietatea impresionantă are 6 dormitoare, 7 băi și o piscină infinity cu vedere la ocean. Clipul postat de Cardi a adunat aproape 1 milion de vizualizări, iar fanii i-au lăsat sute de comentarii. "B e de la binecuvântată!", "Bărbatul ăsta chiar te iubește!" sau "Arată incredibil! Ce investiție", sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți.

Fotografii: Instagram/ Getty Images

Vezi și VIDEO: 

 

related posts

Modifică setările cookies