(P) Cadouri pentru ea: Ce să îi oferi în funcție de personalitatea sa?


Ai oferit până acum un cadou cuiva, iar reacția sa nu a fost tocmai pe măsura așteptărilor tale? 


Probabil că nu te-ai străduit suficient de mult pentru a-i găsi cadoul potrivit sau, poate, nu ai ținut cont de unul dintre cele mai importante indicii: personalitatea destinatarului. Ei bine, acesta este un factor esențial în funcție de care să alegi darurile pe care le vei oferi prezențelor feminine din viața ta.

Noi îți dăm o mână de ajutor, având în vedere că se apropie sărbătorile de iarnă și că lista Moșului este destul de lungă și în acest an! Așadar, ce cadouri alegi pentru o femeie, în funcție de personalitatea sa?

 

Cadouri pentru femeia pragmatică

Femeia pragmatică se va întreba întotdeauna la ce anume îi folosește cadoul pe care i l-ai dăruit. Prin urmare, singura regulă de bază este să alegi obiecte care au o întrebuințare clară. Ținând cont și de pasiunile sale, poți opta pentru diverse categorii de cadouri, cum ar fi:

 

Ustensile de gatit, daca este un mic master chef al familiei;

Diverse accesorii pentru mașină (de exemplu un suport pentru telefonul mobil), dacă își petrece mult timp la volan;

Accesorii pe care le poate folosi la birou, precum: stick-uri de memorie, lămpi de birou, o servietă pentru laptop și altele. 

Cadourile pentru casa sunt si ele o optiune demna de luat in calcul, atat timp cat nu au doar rol decorativ. O perna, un suport pentru chei sau o vaza sunt potrivite pentru o femeie pragmatică.

 

Cadouri pentru femeia materialistă

O recunoști ușor - este acea femeie interesată de brandul și de prețul cadoului. Este vorba despre femeia materialistă, care apreciază darurile valoroase. Pentru ea, cele mai potrivite sunt, desigur, cadourile de lux. Și în acest caz avem câteva propuneri cu care nu poți da greș:

 

Bijuterii și alte accesorii prețioase, cum ar fi ceasurile;

Accesoriile vestimentare, care îi pot completa ținutele (de exemplu o geantă, o eșarfă sau poate chiar o pereche de ochelari de soare);

Decorațiunile scumpe, care emană opulență, sunt ideale pentru femeia care apreciază cadourile de lux;

Un parfum de brand, eventual parfumul său preferat, este un dar inspirat, de care ea va fi foarte încântată. 

Vezi, pe giftforyou.ro, mai mult idei de cadouri de lux pentru femei pe care le poți alege pentru ea!   

 

Cadouri pentru femeia romantică

Multe dintre femei sunt impresionate de gesturile romantice, chiar dacă nu întotdeauna recunosc acest lucru. Dacă ești căutarea unui cadou pentru o femeie romantică, poate chiar pentru persoana iubită, atunci optează pentru una dintre următoarele variante:

 

Un buchet de flori, un cadou simplu, dar de efect, pe gustul oricărei femei romantice;

Un album foto, în care să așezi cele mai frumoase fotografii care suprind ipostazele în doi!

O carte de poezii de dragoste sau un roman savuros;

Cadouri simbolice, care să îi amintească de tine mereu, cum ar fi un breloc în formă de inimă. 

 

Indiferent de ocazie, personalitatea femeii pentru care cauți un cadou este un punct bun de plecare. Inspiră-te din sugestiile noastre și fii complicele lui Moș Crăciun în acest an!

related posts

Modifică setările cookies