Camilla, gest incredibil la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a! De ce s-a răstit la Kate Middleton și la Prințesa Charlotte


Așa cum era de așteptat, paparazzi au stat cu ochii non-stop pe membrii familiei regale în timpul înmormântării Reginei Elisabeta a II-a, pentru a surprinde gesture care pot fi folosite ca materiale de presă.


Din păcate pentru ea, Camilla, soția Regelui Charles al III-lea și totodată Regină Consoartă, a fost în centrul atenției la un moment dat, iar acum britanicii o pun la zid. Potrivit celor de la Daily Star, micuții Charlotte și George erau puși pe glume, chiar dacă se aflau la o ceremonie tristă, iar Camilla nu a fost de acord cu reacția celor doi copii. Iar la un moment dat, când Prințesa Charlotte îi spune ceva fratelui ei, soția lui Charles reacționează dur.

Sursa citată notează că, deranjată de glumele pe care Charlotte și George le făceau între ei, Camilla s-a întors către Kate Middleton și i-a spus acesteia, pe un ton răspicat: „Ia-o”! Asta după ce Prințul George a ciupit-o pe Prințesa Charlotte, iar aceasta din urmă ar fi reacționat și ar fi spus „Ow”, după cum a afirmat un expert în citirea pe buze.

„Pare că Prințul George și Prințesa Charlotte au o mică neînțelegere. Uitați-vă la Camilla, Regina Consoartă” și „Ce spune Charlotte când se întoarce? A zis Wow? Ow? Cow (n.r. vacă)?” au fost doar câteva dintre comentariile care au apărut pe Twitter.

Vezi și: EXCLUSIV pe VOYO - „La Oraș” - O comedie blană în jungla urbană

related posts

Modifică setările cookies