Când nu e în sala de sport face senzație cu aparițiile sale sexy. Larisa Iordache se transformă total când nu este în sala de gimnastică


Larisa Iordache, una dintre cele mai titrate gimnaste din România, face senzație nu doar în sala de sport, ci și pe rețelele de socializare.


Larisa Iordache, cvintupla campionă mondială se pregătește intens pentru participarea la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo. Cea de-a 32-a ediție a Jocurilor Omplimpice se va desfășura la anul, mai exact 24 iulie - 9 august. Aseară, sportiva a postat o fotografie pe contul ei oficial de Instagram din sala de sport. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Indeajuns de clar ????????‍♀️

A post shared by LARISA IORDACHE (@larisa_iordache) on

 

Când nu este în sala de sport, face senzație pe Instagram

Atunci când nu se află la antrenamente, Larisa Iordache face furori pe Instagram, înnebunindu-și fanii cu pozele sale foarte atrăgătoare. Recent, Larisa Iordache a atras toate privirile la nunta fratelui ei.

GALERIE FOTO INCENDIARĂ CU LARISA IORDACHE MAI JOS

Larisa Iordache a purtat o ținută transparentă, de culoare albă și a făcut senzație pe internet. Sportiva în vârstă de 23 de ani a postat o fotografie pe contul ei de Instagram, cu un mesaj dedicat mirilor. 

„Cea mai importantă zi din viața jumătății mele! Cea mai frumoasă zi din viața ei! Eu fericită... și atunci când am văzut-o pe ea atât de fericită alături de el.  Nu pot să descriu prin cuvinte tot ceea ce simt, pentru că ei doi sunt un întreg și au o iubire de neînvins! Așa că vă las poza asta, să emane câtă iubire, modestie și respect există în inimile lor, pentru că sunt parinți fericiți și doi oameni minunați. Vă iubesc enorm!", le-a transmis mirilor tânăra sportivă.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Cand radea, te facea sa te simti nemuritor." • ???? • #dress @kikidumitrescu

A post shared by LARISA IORDACHE (@larisa_iordache) on

 

Sursă foto: Instagram

Vezi și profil de celebritate Emily Ratajkowski

FULLSCREEN
Când nu e în sala de sport face senzație cu aparițiile sale sexy. Larisa Iordache se transformă total când nu este în sala de gimnastică
  • /

related posts