Cântărețul Ezra Furman a anunțat că este mamă transgender: ”Nu a fost chiar ușor”


Ezra Furman a anunțat că este femeie transgender și mamă cu ajutorul mai multori poze postate pe Instagram, care documentează viața lui din ultimii doi ani.


Adresându-se urmăritorilor săi, cântărețul de 34 de ani a mărturisit că se simte ”mândru” să fie o femeie trans, după lunga aventură prin care a trecut pentru a se împăca cu identitatea sa sexuală.

”Vreau să spun tuturor că sunt o femeie trans, dar și mamă”, a scris el drept comentariu la o serie de imagini în care poartă haine feminine, machiaj și păr lung.

Furman a continuat: ”Despre faptul că sunt o femeie trans: din motive personale, am ezitat să folosesc aceste cuvinte, în special ”femeie”.

”M-am descris adesea despre non-binar, ceea ce probabil este încă adevărat. Sunt femeie, dar pentru mine e un complex, la fel cum e un complex să fii orice fel de femeie”.

”Când s-a născut copilul nostru, nu mai auzisem de nicio o mamă trans căreia să-i urmez exemplul. Așa că uitați un exemplu. Sunt o femeie și o mamă trans”. 

Fruman, al cărui cel mai recent album, Twelves Nudes, a fost lansat în 2019, a anunțat că urmează să scoată un material nou în curând. Piesa sa, Every Feeling, a fost inclusă pe coloana sonoră a serialului Netflix ”Sex Education”.

Foto: Profimediaimages.ro, Instagram

related posts

Modifică setările cookies