Cara Delevingne, o nouă apariție pe covorul roșu după ce și-a îngrijorat fanii cu imaginile în care apare desculță și dezorientată


La o luna după ce și-a îngrijorat fanii și familia cu imaginile în care apărea desculță, cu părul răvășit și dezorientată într-un aeroport din Los Angeles, Cara Delevingne are parte de o revenire extraordinară.


Aflată la un eveniment desfășurat în Cannes, Franța, modelul în vârstă de 30 de ani a strălucit pe covorul roșu, dând uitării episodul șocant din viața ei.

Îmbrăcată într-o rochie scurtă, neagră, fără umeri și cu decupaje în zona abdomenului, Cara Delevingne a defilat pe covorul roșu de la MIPCOM 2022, un eveniment desfășurat în Cannes. Vizibil mai bine, modelul a arătat fără cusur în timp ce a pozat pentru fotografii aflați la eveniment.

Apariția de la Cannes vine la scurt timp după ce modelul a șocat internetul cu ipostazele delicate în care a fost surprinsă într-un aeroport din Los Angeles. În timpul unui zbor privat, alături de câțiva prieteni și câinele sau, Cara Delevingne a fost fotografiată în șosete, cu părul răvășit, vizibil dezorientată și cu o țigară în mână.

Mai mult, după ce a părăsit aeroportul, aceasta a urcat într-o mașină neagră și și-a scos picioarele pe geam, atrăgând atenția asupra ei.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

  • Cara Delevingne, o nouă apariție pe covorul roșu după ce și-a îngrijorat fanii cu imaginile în care apare desculță și dezorientată

related posts

Modifică setările cookies