Cardi B, indignată după filmulețul controversat în care Dalai Lama sărută un băiețel: "Lumea este plină de prădători"


Un filmuleț cu Dalai Lama, în care cerei unui copil indian să îi "sugă" limba, după ce îl sărută pe gură, a creat controverse pe internet. Toți oamenii au rămas indignați de gestul liderului spiritual tibetan, iar Cardi B s-a numărat printre ei. Iată reacția cântăreței!


În clipul respectiv, un copil indian îl întreabă pe Dalami Ladama dacă îi poate acorda o îmbrățișare, un gest nevinovat ce denotă admirația copilului. Însă, imediat după, literul spiritual tibetan îl sărută pe copil pe gură și scoate limba, cerandu-i acestuia să o "sugă".

Deși oamenii aflați la eveniment au început să râdă, copilul s-a simțit vizibil inconfortabil, iar oamenii de pe internet au sărit imediat să-și arate indignarea. Nici scuzele venite din partea biroului lui Dalai Lama, în care susțineau că acesta are o firea glumeață și că gestul a fost nevinovat, nu i-a calmat, iar acum, Cardi B a sărit să-și spună punctul de vedere.

Nu doar că l-a numit pe Dalai Lama un prădător, însă i-a și încurajat pe părinți să-și învețe copiii despre limite, ceea ce este și nu este acceptabil, pentru a-i feri de astfel de incidente:

"Această lume este plină de prădători. Aceștia îi pradă pe cei nevinovați. Pe cei mai neștiutori, pe copiii noștri. Prădătorii pot fi vecinii noștri, profesorii noștri de la școală, chiar și oamenii cu bani, cu putere și bisericile noastre. Vorbiți în mod constant cu copiii voștri despre limite și despre ceea ce nu ar trebui să le permită oamenilor să le facă".

Sursă foto: Getty

related posts

Modifică setările cookies