Cardi B și-a făcut ziua la Las Vegas. Ce cadou i-a făcut fostul ei soț, Offset


Recent, Cardi B a împlinit 28 de ani, ocazia cu care a dat o petrecere de pomină în Las Vegas.

Tag-uri: #Cardi B #ziua ei

Deși a divorțat de Offset, alături de care are o fiică, Kulture, fostul ei soț i-a făcut un cadou costisitor, surprinzând-o cu un Rolls Royce de ziua ei.

Automobilul de lux, de culoare neagră, are dotări la comandă, inclusiv scaune tapițate cu piele naturală, incluzând numele Kulture pe tetieră.

Cadoul, livrat personal de Offset, a fost acompaniat de o trupă care i-a cântat live lui Cardi o serenadă. În timp ce autoarea hitului ”WAP” se urca în mașina, se pot auzi, într-o filmare postată pe Instgram, cum prietenele ei îi spun: ”Primește-l înapoi”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I don’t know ...blame it on Tommie & JT????????‍♀️

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

Mai târziu, cei doi au fost văzuți sărutându-se. Cardi a dat apoi un adevărat spectacol pentru fostul ei soț, dansând twerk în fața lui, pentru ca mai apoi amândoi să se întindă la podea, pentru a continua un dans lasciv.

În fața imaginilor, fanii s-au grăbit să comenteze: ”Frate, e iresponsabil ce faceți. Suntem în plină pandemie. Unde e distanțarea socială!”

În ultimele săptămâni, Cardi a reamintit tuturor că este singură și a dezvăluit că primește o grămadă de mesaje, cu propuneri de la admiratori. ”Aș putea avea orice bărbat doresc”, a declarat cântăreață pe OnlyFans. ”Sunt singură, rea și bogată. Eu dețin controlul”, a mai spus aceasta. Luna trecută, Cardi a anunțat că a încheiat căsnicia cu Offset, după trei ani, pentru că ”obosisem să mă mai cert”.

 

Foto; Profimediaimages.ro

related posts

Modifică setările cookies