Cardi B și-a scos implanturile din posterior. Avertisment pentru fanele care vor să apelează la injecții cu biopolimeri


Cardi B este fan al operațiilor estetice și nu a ascuns niciodată acest lucru. De-a lungul timpului și-a făcut mai multe intervenții, inclusiv una de mărire a posteriorului.


Acum însă vedeta a dezvăluit că în vară și-a scos 95% din fillerele cu biopolimeri pe care le avea în posterior, pe motive de sănătate. În anumite țări, aceasta substanță este interzisă, fiind periculoasă, cu efecte adverse serioase.

„În august m-am operat și mi-am îndepărtat 95% din biopolimeri... dacă nu știi ce sunt, sunt niște injecții. A fost un proces cu adevărat nebun”, a spus Cardi într-un videoclip live pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Artista a spus că a simțit presiunea de a avea forme mai rotunde și mai apetisante, așa că a recurs la operații estetice. Însă, rapperița le avertizează pe fanele ei care vor un posterior brazilian că procedura poate fi una periculoasă.

“Dacă ești tânără și câteodată ți se pare că ești prea slabă și că nu ai un posterior prea bombat… nu îți face injecții cu biopolimeri! Dacă vreți un lifting brazilian al fundului, asigurați-vă că vă ies analizele de sânge bine. Dacă aveți diabet sau analizele nu sunt bune, nu o faceți”, a spus Cardi B. 

 

Rapperița a mai suferit și alte intervenții chirurgicale în trecut: vedeta a recunoscut că și-a pus implanturi mamare, iar acum vrea o abdominoplastie.

 

Sursa foto: Getty Images, Profimedia

related posts

Modifică setările cookies