Cardi B, ținuta scandaloasă care i-a șocat pe fani. Cum a putut să iasă pe stradă


Cardi B este recunoscută pentru stilul ei vestimentar diferit și, de cele mai multe ori, vulgar. Fiecare apariție a artistei stârnește controverse și foarte multe păreri.

Tag-uri: #Cardi B #tinuta

Artista pare total lipsită de inhibiții și reușește de fiecare dată să-și șocheze fanii ba cu limbajul vulgar, ba cu stilul vestimentar ieșit din comun, ba cu ambele.

Deși este mămică, Cardi B nu pare că se gândește că ar putea fi un model prost pentru fiica ei și continuă să-și etaleze cele mai extravagante și sumare ținute, neținând cont nici măcar de părerea fanilor ei.

Recent, artista a postat o fotografia, dar și un filmuleț în care apare într-o rochie ieșită din comun. Modelul este dificil de înțeles, lăsând impresia că trupul ei este gol, iar acest lucru i-a derutat chiar și pe fani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Filmulețul a strâns milioane de aprecieri și zeci de mii de comentarii: “Încerc să-mi dau seama dacă este doar o piesă”, ”Acaestă ținută mă face confuză”, ”Ce este rochia asta?”, ”Nu înțeleg ținuta, dar arăți bine”, au fost doar câteva dintre reacții.

Sursă foto: Getty Images / Instagram Cardi B
 

related posts

Modifică setările cookies