Cardi B, victima unei postări cu tentă rasistă. Artista, criticată grosolan pentru colecția de genți scumpe


Cardi B a fost victima unui atac rasial pe rețelele sociale, iar totul a pornit de la cadoul scump pe care și l-a făcut de ziua ei. Artista rap a răspuns imediat și i-a pus la punct pe cei care au fost bădărani.


Cardi B a sărbătorit în stil mare împlinirea celor 28 de ani, în prima parte a lunii octombrie. Vedeta și-a cumpărat 4 genți de lux Hermes Birkin, pe care le-a prezentat fanilor ei de pe rețelele sociale. Gestul i-a deranjat pe unii dintre ei, care l-au considerat nepotrivit cu „statutul” ei de femeie de culoare.

Îmi pare rău dacă asta sună rasist, dar este ceea ce este. Gențile Birkin și-au pierdut, la propriu, valoarea. Fetele de oraș și Cardi v-au convins pe toți că aceste genți sunt ușor de procurat. În fiecare an, e confecționat un anumit număr de genți. Sunt miliardari care stau luni sau ani pe o listă de așteptare pentru a-și procura una. Aceste genți ar trebui să fie exclusive, iar tu ar trebui să fii cineva mare în industria fashion pentru a avea relații cu aceste persoane, pentru a putea obține una. 

De aceea, Rihanna are o singură geantă Birkin, care a fost făcută de două ori, iar Beyonce o are pe cealaltă. Un mic duo rap din Miami, care nu poate nici măcar să ocupe prima pagină din Vogue sau să ajungă pe locul 1 în topuri, nu poate deține genți Birkin autentice, îmi pare rău”, a fost comentariul care a inflamat-o pe Cardi B.

Artista se consideră discriminată pe criterii rasiale și a reacționat în social media.

Am văzut acest tweet. E vorba despre mine și despre alte femei din industria rap. Făcea referire la noi, dacă ne putem lua genți Birkin de la magazinul Hermes și la faptul că noi contribuim la deprecierea valorii unei genți Hermes Birkin. Găsesc asta foarte interesant, deoarece, mai întâi, cu siguranță mi-aș putea lua una. De fapt, azi mi-am luat patru genți de la magazinul Hermes”, a comentat artista într-un video pe Instagram.

Gențile Hermes Birkin sunt un lux căutat de oamenii cu bani. Anamaria Prodan are o colecție impresionantă de genți de lux, pe care a strâns-o de-a lungul a peste 10 ani. Surprinzător, nu doar femeile sunt îndrăgostite de aceste accesorii de lux. Cine sunt bărbații care și-au cumpărat genți Hermes.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Miliția Modei by Costi Diță: „Bebe Rehxa, un înger de fată”

related posts

Modifică setările cookies