Care este alimentul pe care Jojo nu îl mănâncă niciodată


Cătălina Grama a spus care este secretul unei siluete de invidiat. Iată care este alimentul pe care nu îl consumă niciodată!


Jojo, pe numele său real, Cătălina Grama, este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Aceasta a făcut mari sacrificii pentru a rămâne relevantă în industria în care activează, inclusiv din punct de vedere alimentar. Vedeta a fost nevoită să aibă o dietă destul de strictă pentru a arăta întotdeauna impecabil. Recent, în cadrul unui interviu, ea a spus care sunt alimentele pe care nu le consumă niciodată.

Vedeta a declarat faptul că întreaga sa viață a ținut diete, motiv pentru care alimentația sănătoasă a devenit un stil de viață. Cu toate acestea, Cătălina Grama mai are parte și de mici excepții de la regulă.

„Am ținut diete toată viața mea! Cu mici pauze, evident! Spun asta pentru că nu mai dietă, deja a devenit un mod de viață. Noi tot timpul a trebuit să fim în formă ca actrițe, a devenit așa un regim pe care-l țin orice ar fi. Bine că mă mai răsfăț și eu din când în când cu tot felul de lucruri, dar s-a creat un echilibru și nu mai simt chiar așa!”, a spus ea pentru Click.ro.

Cătălina Grama aka Jojo a spus că nu are o slăbiciune pentru cartofi prăjiți sau fast-food, însă dulciurile îi dau mari bătăi de cap atunci când este hotărâtă să urmeze cu strictețe o dietă. Mai mult decât atât, actrița a punctat faptul că nu mănâncă niciodată șorici sau jumări, deși fiul ei consumă aceste alimente constant.

„Pot să trăiesc fără cartofi prăjiți bine merci, dar ciocolata îmi place, nu-i rezist. Și pastele și pizza îmi plac. M-am educat să nu mai poftesc chiar la orice din punct de vedere culinar. N-aș mânca niciodată șorici sau jumări, nu aș pune gura. Fii-miu, în schimb, e mort după șorici, eu nu!”, a mai spus ea pentru sursa menționată.

Sursă foto: Cătălina Grama/Facebook

  • Care este alimentul pe care Jojo nu îl mănâncă niciodată
Modifică setările cookies