Carla Bruni, fosta primă doamnă a Franței, a „picat” în brațele unui fotbalist tinerel


Carla Bruni, soția fostului președinte francez Nicolas Sarkozy, are 51 de ani, dar nu-și arată deloc vârsta. 

Tag-uri: #Carla Bruni,

Model de talie internațională în anii 1990, ea a realizat o ședință foto alături de un fotbalist cu aproape trei decenii mai tânăr.

Primă doamnă a Franței în mandatul lui lui Sarkozy la Palatul Elysee (1997-2002), Carla Bruni a împletit modelling-ul cu muzica, de-a lungul timpului reușind să vândă peste 5 milioane de albume. Nu și-a uitat însă niciodată calitățile de fotomodel, iar brandurile de renume continuă s-o vâneze.

Astfel, Carla Bruni a fost solicitată de cei de la Burberry pentru un pictorial de promovare a celor mai noi produse ale producătorului de îmbrăcăminte. Oarecum surprinzător, lângă ea a stat un cunoscut fotbalist englez, Ruben Loftus-Cheek (23 de ani), jucător la echipa Chelsea Londra. Accidentat în această perioadă a anului, Ruben a recunoscut că e pasionat de fashion și că îi face o deosebită plăcere să pozeze ca model.

 

 

 

 

„M-am simțit foarte bine, iar întâlnirea cu Carla Bruni a fost ca un bonus”, a mărturisit fotbalistul după ce a avut ocazia s-o țină pe genunchi pe una dintre cele mai admirate și mai influente femei din istorie. Elegantă și sobră în același timp, Carla ne-a demonstrat încă o dată de ce era, la un moment dat, manechinul cu cele mai mari venituri din lume.

Cele mai stilate fiice de rockeri

FULLSCREEN
Carla Bruni, fosta primă doamnă a Franței, a „picat” în brațele unui fotbalist tinerel
  • /

related posts