Carmen de la Sălciua, alegere ciudată în privința rochiei de mireasă


Carmen de la Sălciua s-a căsătorit în urmă cu doar câteva zile cu Marian Corcheș, în mare secret. La ceremonie au fost prezenți doar nașii, iar pe rețelele de socializare nu s-au viralizat prea multe imagini de la nuntă. Totuși, presa tabloidă a aflat un detaliu ciudat cu privire la rochia de mireasă pe care a purtat-o artista.


Carmen de la Sălciua este îndrăgostită cu adevărat de Marian Corcheș, bărbatul care în urmă cu un an se afla în atenția presei din cauza faptului că își înșelase soția cu celebra artistă. Atunci, Bianca Avram a făcut o adevărată dramă în spațiul public, în care a jignit-o dur pe cântăreață.

E falsă, își minte fanii cu nerușinare. Și eu am fost fana ei, am citit toate postările ei în care spunea că nu ar putea să aibe o relație cu un bărbat căsătorit. Vreau să știe că e căsătorit, dar e o falsă”, a spus Bianca Avram pe atunci.

Acum, când apele s-au liniștit, iar Carmen de la Sălciua și-a îndeplinit dorința de a fi măritată cu Marian, au apărut noi detalii controversate. Potrivit SpyNews, artista și-ar fi făcut rochia de mireasă la același atelier la care, în urmă cu câțiva ani, Bianca Avram își pregătea ținuta pentru nunta cu același bărbat.

Sursă foto: Carmen de la Sălciua/Facebook, Carmen de la Sălciua/Instagram

related posts

Modifică setările cookies