Carmen de la Sălciua și soțul ei, vacanță de lux în Ibiza! Ce imagini a postat artista


După luna de miere în Republica Dominicană, Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au plecat într-o nouă escapadă romantică, de data aceasta în Ibiza. Artista, foarte activă în mediul online, a publicat primele imagini din vacanța de lux!


În urmă cu scurt timp, cunoscuta cântăreață a publicat pe contul său de Instagram o serie de imagini din timpul călătoriei. Atât în aeroport, cât și la destinație, Carmen de la Sălciua s-a afișat cu zâmbetul pe buze, semn că se simte extrem de bine în vacanța alături de soțul său.

Pe lângă dorința de relaxare, vedeta și-a anunțat admiratorii din mediul online că a venit în Spania și pentru faptul că în weekend va susține concerte.

„Ola, Ibiza! Am ajuns cu bine, ne-am cazat cu toții la această superbă vilă, la care ne vom relaxa câteva zile cu toții și așteptăm evenimentul de sâmbătă”, a scris Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș s-au căsătorit în mare secret

Cu toate că este foarte activă pe rețelele de socializare și obișnuiește să își țină la curent fanii cu tot ceea ce face, artista a preferat să nu spună nimic despre marele eveniment. A ținut totul secret, pe motiv că nu a vrut ca ziua să îi fie stricată.

„Acum câteva zile vă spuneam că o să vină câteva lucruri frumoase în viața mea, ei bine, a sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit”, a declarat artista.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies