Carmen Grebenișan, apariție incendiară în lenjerie intimă transparentă. Cum au comentat fanii influenceriței


Carmen Grebenișan este o influenceriță din Cluj, care se poate mândri cu o siluetă atletică. Fiecare apariție a tinerei de 28 de ani este urmărită cu mare interes de către cei peste 700.000 de urmăritori. 


Ca orice influencer, Carmen promovează diferite branduri, de la îmbrăcăminte până la cosmetice și produse alimentare. În cea mai recentă postare de pe Instagram, Carmen a apărut într-un set de lenjerie intimă transparentă, iar fanii i-au răspuns imediat cu zeci de comentarii. În timp ce unii i-au apreciat ipostaza, alții au i-au adus critici. 

”Atâta senzualitate și finețe într-un singur om. Ești superbă Carmen!”, ”Super frumoasă și sexy”, ”Absolut superbă”, ”Acum îmi vine să mă duc la sală când te văd așa...Păcat ca sunt închise”, i-au scris unii fani. 

Alții au fost mai cârcotași și i-au reproșat că își modifică pozele: ”Uită-te și tu cum se văd piciorul și coapsa. Uită-te cu atenție!”,”Doamne, ce-ai făcut cu piciorul ăla în prima poză, atâta l-ai photoshopat până l-ai distrus”.

Carmen îi asigură însă pe fanii ei că nu-și modifică pozele în Photoshop, ci folosește doar anumite filtre. Acum câteva săptămâni, influencerița s-a pozat în dormitor, tot în lenjerie intimă, iar imaginea a adunat rapid peste 30.000 de like-uri.

 

Citește și: Carmen Grebenișan, apariție de mii de like-uri. Cum s-a pozat influencerița la plajă în Mexic

 

Sursă foto: Instagram/ grebenisancarmen

Vezi și: Miliția Modei cu Costi Diță: „Salma Hayek îmi dă senzația de bombă cu ceas!”

related posts

Modifică setările cookies