Carmen Harra, despre situația îngrijorătoare la nivel global: „Pericolul unui război mondial e uriaș”


Atunci când nu se filmează dansând în apartamentul de aproximativ două milioane de euro de la Miami, Carmen Harra face predicții despre situația îngrijorătoare la nivel global. 


Fosta membră a trupei Trio Expres este recunoscută pentru previziunile pe care le-a făcut de-a lungul timpului. 

Carmen Harra este de părere că ceea ce se întâmplă la ora actuală în Israel are legătură cu karma colectivă. 

„Ce se întâmplă în lume la ora actuală este rezultatul acțiunilor noastre de-a lungul timpului. În consecință este ceea ce numim karma, karma noastră… o karma globală. Și karma este o lege a universului, poate cea mai importantă, pentru că faptele, gândurile, acțiunile noastre se calcifică undeva și ele rămân în memoria reactivă și continuă să se repete. De asta, karma acționează pe memorie și este repetarea unor evenimente de-a lungul vieții noastre și de-a lungul evoluției umanității. Din motivul ăsta există karmă individuală, cea care o creăm în fiecare zi, karma familiei, care se transferă ancestral prin generații, de la o familie la alta, și karma globală pe care o experimentăm în zilele acestea, care este doar manifestarea unor lucruri care s-au mai întâmplat și continuă să se întâmple cu diferența că de data asta pericolul unui război mondial este uriaș. Să încercăm să vindecăm karma globală, să încercăm să ne unim gândurile spre pace și spre a evita acest război care bate la ușă”, a spus Carmen Harra pe contul de TikTok. 

@carmenharra888

 

♬ original sound - Carmen Harra

Carmen care se intitulează „Regina Karmei” pe TikTok are peste 31.000 de urmăritori. 

Internauții au reacționat după clipul postat de Carmen Harra. 

„Corect...Nu învățăm nimic din trecut”, „Adevărat! Păcat că oamenii nu înțeleg”, „Asta o știu și eu. Din păcate, lumea nu înțelege”, i-au scris câțiva din urmăritori. 

Fotografii: TikTok
  • Carmen Harra, despre situația îngrijorătoare la nivel global: „Pericolul unui război mondial e uriaș”
Modifică setările cookies