Carmen Negoiță, mândră de picioarele ei! Cum s-a lăsat fotografiată în timp ce făcea plajă


În urmă cu aproximativ un an, Carmen Negoiță revenea în centrul atenției, datorită emisiunii „Ferma. Un nou început”, la care a participat, dar pe care a părăsit-o destul de rapid.


Ajunsă la 39 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în toamna anului trecut, Carmen Negoiță demonstrează în fiecare zi că, pentru ea, vârsta nu este decât un număr. Iar în una dintre cele mai recente postări ale ei de pe Instagram, vedeta a dezvăluit nu doar că este foarte mândră de corpul ei, ci și că are o parte care este punctul ei forte.

„Fiecare dintre noi avem o parte a corpului de care suntem mândri și cel puțin o parte de care nu suntem foarte încântați. Eu știu cu siguranță că punctul meu forte sunt picioarele. O parte este genetică, o parte muncă, dar cu siguranță o să port fuste scurte și la 60 de ani. Și cu o pereche de pantofi cu toc, nu de alta, dar să le pun în evidență”, a scris Carmen Negoiță pe Instagram, în dreptul unei imagini în care își arată picioarele în timp ce face plajă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Negoita (@carmennegoita) on

Mai mult decât atât, fosta concurentă de la „Ferma” a postat pe Instagram și o fotografie în care poartă un costum de baie alb, dintr-o piesă, care îi pune în evidență bustul generos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Negoita (@carmennegoita) on

foto: PRO TV; Instagram Carmen Negoiță

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 8: Drama neștiută a fraților Munteanu

related posts

Modifică setările cookies