Carmen Negoiță, vacanță în Dubai cu iubitul politician. Cum s-au fotografiat la plajă


Carmen Negoiță (41 de ani) se relaxează departe de România, la temperaturi de peste 30 de grade, împreună cu iubitul ei, Cătălin Boboc. Cei doi fac plajă în Dubai, unde au fost pentru prima dată împreună.


Carmen Negoiță s-a întors în Dubai după zece ani în care n-a mai călcat în opulentul emirat. Bloggerița, care a fost căsătorită vreme de 11 ani cu omul de afaceri Ionuț Negoiță, s-a fotografiat la plajă alături de actualul iubit.

Cătălin Boboc este secretar de stat în Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și, din toamna anului trecut, s-a mutat împreună cu iubita lui.

Muzica sună mai bine cu tine”, a scris vedeta în dreptul unei fotografii din Dubai, în care apare alături de partenerul ei.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

În septembrie 2021, Carmen Negoiță a dat detalii despre noul ei iubit, în cadrul unui interviu acordat revistei Viva. Atunci a dezvăluit cum l-a cunoscut și cum a reacționat când el i-a cerut să se mute împreună.

La un brunch, prin intermediul unor prieteni comuni, iar câteva ore mai târziu, m-a întrebat dacă vreau să merg cu el la o zi de naștere și am acceptat. De atunci, ne-am întâlnit în fiecare zi, vorbeam la telefon și toată treaba cu datingul a durat patru zile. Apoi, mi-a spus că își dorește ceva serios și am fost de acord să încercăm. O lună mai târziu, m-a întrebat dacă vreau să ne mutăm împreună și am acceptat”, a spus Carmen Negoiță.

Fotografii: @carmennegoita

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies