Carmen Simionescu, cadou de 100.000 de euro de la tatăl ei. Adrian Minune a ascuns surpriza într-o prăjitură


Fiica lui Adi Minune a trebuit să dea de băut cu o lună înainte de ziua ei de naștere, după ce a primit de la celebrul manelist un cadou neașteptat.


Carmen Simionescu împlinește 22 de ani pe 12 decembrie, însă și-a serbat-o la restaurant cu o lună mai devreme. Fiica lui Adi Minune a trebuit să-și ospăteze familia și prietenii apropiați după ce a primit din partea tatălui ei un cadou neașteptat: un SUV de 100.000 de euro, nou-nouț, adus din Germania.

„Îmi tremură mâinile. Miau. Maaamă”, a exclamat Karmen în momentul în care a pornit motorul noii sale mașini. 

Pentru a-i face surpriza, Adi Minune a comandat o prăjitură și a ascuns cheile mașinii în ea. Artista a trebuit să se întrebuințeze serios și să se murdărească de cremă pentru a descoperi ce se ascundea în prăjitură. 

Primul lucru pe care l-a făcut după ce a luat în primire cadoul pe patru roți a fost să-l scoată la o plimbare nocturnă prin Capitală. Artista a postat un Isnta Story depre această experiență și a fost asaltată de mesaje de felicitare.

Fiica lui Adi Minune s-a măritat în vară

Carmen Simionescu s-a căsătorit în luna iunie cu Bogdan Căplescu, care a absolvit Facultatea de Drept pentru a deveni avocat. În luna august, fiica lui Adi Minune a devenit mamă pentru prima oară. 

Fiica ei, Sofia Maria Rossa, apare des în fotografiile pe care ea le postează pe conturile sociale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????KARMEN (@karmen) on

Fotografii: @Karmen/Instagram

related posts

Modifică setările cookies