Carmen Simionescu, într-o rochie-oglindă în stilul divelor de la Hollywood


Mirror-dress, adică rochia-oglindă, este una dintre preferatele vedetelor de la Hollywood atunci când vor să fie neapărat remarcate pe covorul roșu. 


Supermodelul Cara Delevingne este ultima dintre celebritatile care a apelat la o asemenea ținută extravagantă pentru un eveniment important. Jennifer Lopez a făcut și ea furori, în trecut, într-o rochie oglinda la gala de decernare a premiilor Oscar.

 

 

În Romania, Carmen Simionescu a preluat trendul cu succes.

Artista care își spune Karmen a pozat pe Instagram într-o rochie oglindă aurie, iar fanii i-au făcut zeci de complimente.  Scurtă și decoltată, rochia i-a pus trupul de model în valoare.

Nu este singura ei apariție într-o rochie de acest gen. Cântăreață a mai purtat o ținută gen oglindă în care fanii i-au spus că arată ca o zeiță.

Carmen a devenit mămică la începutul lui august, însă asta nu a împiedicat-o să pozeze în continuare sexy. Încă de la prima apariție alături de Sofia, Carmen Simionescu și-a înnebunit fanele cu ținuta sa. Aceasta a pozat pe niște tocuri imposibile într-o rochie multicoloră Versace. De atunci, tânăra mămică strâng sute de complimente cu ținutele sale sexy.

 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

 

FULLSCREEN
Carmen Simionescu, într-o rochie-oglindă în stilul divelor de la Hollywood
  • /

related posts

Modifică setările cookies