Carmen Simionescu, poză adorabilă cu fetița, în ținute identice. Ipostaza în care o imită pe Kylie Jenner


Carmen Simionescu, pe numele de scenă Karmen, este una dintre cele mai tinere mămici-vedetă din România. La numai 21 de ani, artista a luat o pauză din muzică pentru a o crește pe fetița sa, Sofia.


Cântăreață și vedetă Instagram, Karmen este un fel de variantă autohtonă a surorilor Kardashian/Jenner. În cele mai recente imagini postate pe Instagram, fiica lui Adi Minune pare copia perfectă a celei mai mici dintre celebrele surori de peste Ocean – Kylie Jenner. Amândouă au mers cu fetițele lor la munte și au pozat în outfituri albe. 

Imaginea cu Karmen și fiica ei în care poartă ținute identice a strâns peste 43.000 de like-uri :)  

Cântăreața a fost foarte deschisă cu fanele sale în ceea ce privește problemele pe care le-a întâmpinat de când a devenit mamă. Carmen Simionescu a dezvăluit că a avut probleme cu alăptarea și că a trecut-o pe micuță pe lapte praf.

„Un copil în viața unei fete tinere aduce foarte multă dezordine și dezorientare. Vreau să fiu sinceră cu voi și vă spun că nu totul este lapte și miere. Ți se schimbă viața enorm de tare. Nu mai ești tu pe primul loc, copilul este pe primul loc. Cel mai frumos din toată chestia asta cu bebelușul este că nu te mai simți niciodată singură, te trezești dimineața și o vezi lângă tine,” a spus Carmen Simionescu, pe Instagram.

Mai multe imagini în GALERIA FOTO  de mai jos: 

 

FULLSCREEN
Carmen Simionescu, poză adorabilă cu fetița, în ținute identice. Ipostaza în care o imită pe Kylie Jenner
  • /

related posts

Modifică setările cookies