Caroline Wozniacki este însărcinată. Modalitatea simpatică prin care a făcut marele anunț


Caroline Wozniacki a anunțat că este însărcinată, prin intermediul unei imagini pe care a postat-o pe rețelele de socializare.


Fosta jucătoare de tenis este căsătorită cu David Lee din iunie 2019, iar în iunie urmează să devină părinți pentru prima dată. 

În fotografia postată pe contul de Instagram apare textul ”Baby Girl Coming June 2021”, alături de o jucărie, ecografia micuței și o pereche de încălțăminte sport pentru bebeluși. 

Sportiva din Danemarca (30 de ani) s-a retras din activitatea profesională la începutul anului 2020, din cauza numeroaselor probleme de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă. 

”Mereu mi-am spus că, atunci când va veni timpul, sunt numeroase alte lucruri în afara tenisului pe care vreau să le fac”, spus Caroline. 

Înaintea relației cu David Lee, Wozniacki a fost cuplată cu un alt sportiv celebru, jucătorul de golf Rory McIlroy, din 2011 până în 2014. 

sursa foto: Getty Images

Vezi și: Olimpiada Mămicilor - episodul 2: Informațiile pe care o gravidă trebuie să le cunoască despre greutatea corporală în timpul sarcinii

related posts

Modifică setările cookies