Carrie revine la o iubire din trecut în noul sezon And Just Like That. Cum a fost surprinsă Sarah Jessica Parker la filmări


Carrie revine la o iubire din trecut în noul sezon And Just Like That, continuarea serialului Sex and The City. Actriță Sarah Jessica Parker și John Corbett, cel care îl interpretează pe Aiden, au fost surprinși sarutandu-se la filmările pentru noul sezon.


Personajele Carrie (Sarah Jessica Parker) și Aiden (John Corbett), care au format un cuplu în sezoanele 3 și 4 al serialul original Sex and the City, au fost fotografiate sarutandu-se pasional pe platoul de filmare al serialului And Just Like That, semn că cei doi vor avea din nou o idila, după ce personajul Mr. Big, soțul lui Carrie, a murit în primul sezon al producției.

Aflați în fața clădirii în care se află apartamentul lui Carrie, cei doi păreau să se fi întors de la întălnire, care s-a finalizat cu un sărut, dovada că atracția dintre cele doua personaje nu a dispărut în ciuda anilor care au trecut.

Fotografia cu momentul romantic dintre Carrie și Aiden a fost publicată și pe contul de Instagram al actriței Sarah Jessica Parker.

Reîntâlnirea lor are loc la 13 ani după ce John Corbett a jucat ultima dată rolul simpaticului Aiden, în filmul din 2010, Sex And The City 2, când el și Carrie și-au intersectat neașteptat drumurile în Abu Dhabi.

Cei doi au stabilit să se întâlnească la cină, în ciuda avertismentelor lui Charlotte că nu este o decizie buna, iar la final s-au sărutat.

Fanii au rămas șocați când Aidan, până atunci loial, a înșelat-o pe soția să, designer de mobilă, cu care a avut trei copii, iar Carrie l-a înșelat pe Mr. Big. Măcinată de vinovăție, Carrie l-a abandonat pe Aidan la hotelul său i-a mărturisit lui Big, inițial a fost rănit, iar ulterior i-a oferit un inel de logodnă cu un diamant negru.

Sursă foto: Getty

  • Carrie revine la o iubire din trecut în noul sezon And Just Like That. Cum a fost surprinsă Sarah Jessica Parker la filmări

related posts

Modifică setările cookies