Casa Nayei Rivera, scoasă la vânzare la șase luni după moartea actriței


Vestea morții actriței Naya Rivera a șocat o lume întreagă. Starul din “Glee” s-a înecat anul trecut, în iulie, în lacul Piru, după ce a reușit să-și salveze fiul de cinci ani cu ultimele puteri. 


La șase luni de tragedie, familia a scos la vânzare casa în care a locuit actrița cu fiul ei, Josey. Potrivit The Mirror, locuința a fost listată pe piață pentru 2,25 milioane de lire sterline. Casa a fost cumpărată de Naya în 2018 cu 1,92 milioane de lire sterline. Vezi AICI imagini cu vila în care a locuit actrița în ultimii doi ani din viață..

Vila, care este situată în Los Angeles, are patru dormitoare, trei băi și o piscină imensă în curte. După moartea actriței, locuința a fost renovate atât în interior, cât și la exterior. Fiul actriței locuiește acum cu tatăl său, Ryan Dorsey. Actorul a fost căsătorit patru ani cu Naya Rivera, însă cei doi au divorțat în 2018. 

Naya Rivera s-a înecat sub ochii fiului ei

Naya Rivera a fost găsită înecată la 13 iulie 2020, la 5 zile după ce dispăruse în apele lacului Piru din California. Actrița de 33 ani a închiriat o barcă și a mers să înoate împreună cu fiul ei de 5 ani. Conform mărturiei copilului, cei doi s-au dus să înoate, însă mama lui nu s-a mai întors.

Autoritățile au precizat că Naya Rivera „a avut destulă energie pentru a-l împinge pe cel mic în barcă, dar nu suficientă pentru a se salva și pe ea”. Trupul actriței a fost descoperit plutind la suprafața lacului, la câteva zile de la dispariție, oficialitățile presupunând că s-ar fi încurcat în niște plante, de aceea nu a putut fi găsit mai repede de scafandri.

Fostul soț, război în instanță cu autoritățile după moartea actriței

Ryan Dorsey, fostul soț al actriței Naya Rivera, a deschis un proces în numele fiului lor, Josey. Actorul de 37 de ani acuză de neglijență autoritățile și administratorii parcului natural unde fosta soție s-a înecat.

Conform lui Dorsey, moartea actriței din Glee putea fi evitată dacă s-ar fi respectat normele legale în ceea ce privește folosirea bărcilor închiriate. Actorul susține că ambarcațiunea pe care Naya Rivera a folosit-o în 8 iulie pe lacul Piru nu avea toate echipamentele de protecție cerute de Paza de Coastă.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: BEST OF Întrebarea mesei rotunde, cu Alex Daragiu

 

related posts

Modifică setările cookies