Cât a costat costumul verde neon pe care l-a purtat Anamaria Prodan la parastasul mamei sale


Anamaria Prodan a fost prezentă ieri, 6 octombrie 2022, la cimitirul Bellu, acolo unde este înmormântată mama sa. Cu ocazia zilei de naștere a regretatei soliste, impresara a făcut un parastas care s-a transformat imediat într-un adevărat festin. 


Anamaria Prodan a organizat parastasul mamei sale într-un mod inedit: 70 de farfurii cu mâncare, multe persoane, presă și ținute demne inclusiv de covorul roșu. Aceasta a fost îmbrăcată într-un costum verde neon, pe sub care și-a pus un tricou alb, și care a atras imediat atenția publicului larg.

Ca accesorii, vedeta a optat pentru o geantă crem, de dimensiuni mici, două coliere, unul la baza gâtului și unul ceva mai lung, cu pandantiv sub formă de cruce și ochelari de soare.

Pe parcursul ceremoniei, Anamaria Prodan a fost în centrul atenției, vorbind atât cu invitații, cât și cu jurnaliștii prezenți la parastasul Ionelei Prodan. Aceasta a fost întrebată cât costă piesele vestimentare purtate și a oferit un răspuns care a șocat pe toată lumea!

„Este un costum Versace, nu îmi mai amintesc exact cât a costat, în jur de 3.000 de euro”, a dezvăluit Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro. 

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram 

related posts

Modifică setările cookies