Cât a costat garderoba Ducesei de Cambridge în 2020. Care a fost cea mai scumpă ținută a lui Kate Middleton


Kate Middleton arată mereu impecabil la toate evenimentele la care participă, iar invitații sunt mereu atenți la felul cum este îmbrăcată. Se știe că soția prințului William alege, de multe ori, rochii și costume simple, în locul celor semnate de designeri celebri. Cu toate acestea, în 2020, ea a ieșit în evidență cu câteva ținute destul de scumpe. 


În 2020, Kate Middleton a participat la zeci de întâlniri online cu reprezentanți din domeniul sănătății, cu cei din organizații caritabile și chiar a jucat un joc de societate cu pensionarii dintr-un azil de bătrâni. La fiecare eveniment, ea a apărut în cadru într-o ținută nouă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Presa din Marea Britanie scrie că ducesa de Cambridge a achiziționat haine în valoare de peste 100.000 de euro în 2020. Cu toate acestea, în unele apariții publice, Kate Middleton a purtat și ținute mai vechi, scrie Daily Mail. Soția prințului William a purtat cea mai scumpă ținută în martie 2020, în timpul unui turneu în Irlanda, chiar înainte de pandemie.

Foto: Getty Images

Doar cerceii, de la Asprey Daisy Heritage, au costat 17.300 de lire sterline. Rochia, de la Alessandra Rich a costat 1.567 de lire sterline, iar paltonul de la Catherine Walker (pe care l-a purtat la sosirea pe aeroport) - 3.000 de lire sterline.

În sezonul rece, stilul elegant al ducesei de Cambridge s-a remarcat și prin paltoanele pe care le-a purtat. Printre brandurile preferate se află Alexander McQueen. Paltonul purtat la un eveniment din luna ianuarie 2020 a costat 2.990 de lire sterline.

Tot în luna ianuarie a anului trecut, Kate s-a remarcat cu un palton de la Roksanda Denton Coat în valoare de 2.586 de lire sterline. 

La unele evenimente din 2020, Kate Middleton a ales și ținute pe care le-a mai purtat cu alte ocazii. Spre exemplu, în luna februarie, la Premiile BAFTA, ea a ales o rochie semnată de Alexander McQueen, pe care a purtat-o și în 2012. (vezi galeria foto)
 
 
Sursă foto: Getty Images
 
Vezi și: Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute
 
 

related posts

Modifică setările cookies