Cât cerea chirugul fals pentru o operație de mărire a sânilorJurnaliștii din presa tabloidă au aflat cât plăteau femeile care voiau implanturi mamare făcute de falsul chirurg italian.

Matteo Politi a apărut în atenția presei săptămâna trecută, când jurnaliștii au descoperit că pretindea că e chirurg estetician. El pretindea că operează în baza unei diplome de absolvire obținute în străinătate și recunoscută de Ministerul Educației din România. 

Astăzi au ieșit la iveală și prețurile exorbitante pe care falsul chirurg le cerea pentru intervențiile sale mai mult sau mai puțin reușite. 

Astfel, pentru un implant mamar cerea 2.500 de euro, pentru o rinoplastie 1.500 de euro, iar pentru o liposucție doar 800 de euro. 

Vezi și:

În faţa procurorilor, falsul chirurg a adus câteva documente care să-i dovedească studiile: diploma de la Facultatea de Medicină din Pristina şi un atestat, emis de Ministerul Educaţiei în luna aprilie 2018, prin care i s-ar recunoaşte diploma din Republica Serbia. 

Pe de altă parte, ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a spus că analizează modul în care Ministerul Educației a tratat această echivalare a diplomei false. 

Matteo Politi se află în acest moment în custodia Poliţiei, e acuzat de înşelăciune, urmând să fie adus în faţa judecătorului cu propunere de arestare preventivă. 

related posts

Modifică setările cookies