Cât costă costumele de baie cu care actrița Liz Hurley și-a înnebunit fanii. Chiar ea le creează


Actrița britanică, în vârstă de 53 de ani, strălucește în costumele de baie pe care ea însăși le creează încă din anul 2005.


Liz Hurley și-a început cariera de fotomodel la vârsta la care multe femei se gândesc să se retragă. Avea 29 de ani când a apărut în prima ei prezentare de modă, pentru compania de cosmetice Estee Lauder.

Pe 10 iunie va împlini 54 de ani, iar costumele de baie pe care ea însăși le creează îi vin mai bine ca niciodată.

Actrița a fondat linia vestimentară de plajă Elizabeth Hurley Beach în 2005 și a dedicat-o femeilor care vor să se simtă încrezătoare în puterile lor.

Modelele pe care le-a scos pe piață sunt atât deux pieces, cât și one piece, iar Liz nu s-a ferit să recunoască pe care le preferă. Haideți să vedem ce poartă cu plăcere Liz Hurley și cât costă costumele sale de baie!

Honey bikini

Printre piesele sale preferate se numără această pereche de bikini cu aspect metalic. Cele două piese de plajă sunt accesorizate cu câte un lanț de culoarea aurului, conferindu-le un aspect luxos. Preț: 176 de dolari.

Aquamarine Bikini

Unul dintre articolele preferate de Liz Hurley este acest set deux pieces cu care a făcut furori în vacanța din India, în care a fost luna aceasta. Actrița nu se ferește să-și arate formele în orice colț al globului s-ar afla. Aquamarine bikini a fost scos în ediție lmitată, la prețul de 196 de dolari.

Sunshine bikini

Galbenul îi vine poate cel mai bine lui Liz Hurley, iar asta o dovedește acest bikini îndrăzneț pe care l-a purtat la plajă în destinațiile exotice din 2019. Cele două piese, din lycra italian, se pot vinde și separat, pentru combinații de culori sexy, însă setul nu e rău deloc. Sunshine bikini se vinde pe site-ul actriței cu 168 de dolari.

Athena One Piece

Inspirat de o vacanță de vis în Grecia, costumul de baie „dintr-o bucată” a fost botezat Athena One Piece. Liz Hurley a vrut să creeze ceva simplu și confortabil. Un costum de baie cu o singură bretea, confecționat din lycra dens. Prețul este 168 de dolari.

Vezi în GALERIA FOTO și alte costume de baie create și purtate de Liz Hurley!

Credit foto: Liz Hurley Instagram

FULLSCREEN
Cât costă costumele de baie cu care actrița Liz Hurley și-a înnebunit fanii. Chiar ea le creează
  • /

related posts

Modifică setările cookies