Cât costă o apă plată la Taverna Racilor, restaurantul lui Pescobar


Restaurantul „Taverna Racilor” care aparține lui Paul Nicolau, a fost în ultima perioadă în atenția publicului larg, după ce ANPC a găsit mai multe nereguli în locație și a decis să îl închidă temporar. Totuși, mulți s-au întrebat care sunt prețurile într-un astfel de local.


Pescobar a fost în mijlocul unui scandal de proporții după ce inspectorii ANPC au găsit mai multe nereguli în lanțul lui de restaurante, închizându-le temporar pe cel din Herăstrău și Timișoara. Ulterior, Paul Nicolau a reușit să îndrepte problemele găsite în local și a redeschis Taverna Racilor. 

Într-o seară de sâmbătă, o tânără a ieșit alături de prietenii ei la celebrul restaurant și a postat pe Instagram o fotografie cu nota de plată. Se pare că aceasta a consumat 663 de lei pe două platouri cu fructe de mare și câteva băuturi.

Platoul respectiv conține homar, scoici, calamar, caracatiță, creveți, lămâie și pătrunjel. În total, platoul a costat 411 lei.

Pe lângă platoul respectiv, clienții au mai comandat platoul Specialitatea Tavernei – Fritto Misto, de 468 de grame. Conține file de pește, carne de scoici, inele de calamar, creveți, midii, ouă și lămâie.

Potrivit imaginilor, două băuturi răcoritoare au costat 30 de lei (15 lei pentru 250 ml), iar un coș de pâine a costat 15 lei. Clienții au comandat 4 coșuri, deci un total de 60 de lei. Trei sosuri au costat 24 de lei, iar pentru o porție de cartofi prăjiți (200 de grame), aceștia au plătit 15 lei. Comanda a conținut și un Aperol (250 ml), de 38 de lei.

De altfel, pentru o sticlă de apă plată la 330 ml, clienta a achitat nu mai puțin de 14 lei, notează CANCAN.

 

Sursă foto: Paul Nicolau/Facebook

  • Cât costă o apă plată la Taverna Racilor, restaurantul lui Pescobar
Modifică setările cookies