Cât de frumoasă este fetița Adelinei Pestrițu! Cum arată acum micuța care avea cont de Instagram înainte de a se naște


Pentru Adelina Pestrițu, 2018 a fost un an minunat. Pe plan părofesional totul a mers strună, iar pe plan personal are tot ce și-ar putea dori. Un partener cu care are o relație frumoasă și o fetiță adorabilă. 


Micuța Zenaida Maria este o frumusețe. Fetița în vârstă de 5 luni are deja o mulțime de admiratori pe internet, mai ales după ce mama sa i-a făcut deja un cont separat pe Instagram. Deși de-abia a învățat să gângurească, Zenaida este urmărită de 80.000 de oameni pe Instagram. 

Recent, Adelina a postat o fotografie cu micuța și internetul a fost cucerit. Cu ochi mari și albaștri și trăsături delicate fetița se bucură deja de un succes imens pe rețelele sociale. 

 

Pentru Zenaida vor fi primele sărbători. Adelina a făcut deja palnul pentru Revelion. 

"Ne-am propus ca, anul acesta, dacă nu vor interveni propuneri pentru a prezenta evenimente în deplasare, unde cu siguranță vom merge în formulă de 3, eu, Zeny și Virgil, vom alege să stăm acasă, la căldurică, să ne îmbrăcăm elegant și să petrecem în familie și alături de niște prieteni apropiați. Zenaida-Maria este cea mai importantă pentru noi și fiecare moment alături de ea este unul magic.", a scris Adelina Pestrițu pe blogul personal. 

 

#family #familygoals @steblea.virgil @baby_zeny ????????????

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe

  

 

#myfamily #christmasiscoming ♥️♥️

O postare distribuită de SV (@steblea.virgil) pe

 

related posts

Modifică setările cookies