Cât de frumoasă este fiica lui Aurelian Preda! Tânăra a moștenit talentul tatălui ei


Aurelian Preda, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică populară, s-a stins din viață la 46 de ani, în septembrie 2016, după o luptă crâncenă cu o boală nemiloasă. Fiica sa, Anamaria Rosa, avea 16 ani când și-a pierdut părintele. 


Înainte să-și dea ultima suflare, Aurelian Preda și-a pregătit testamentul și i-a lăsat totul fiicei sale, Anamaria Rosa. 

Fata artistului va împlini 23 de ani în iunie și s-a transformat într-o tânără superbă. Anamaria, sau Rosa sub numele de scenă, a moștenit pasiunea tatălui său pentru muzică. Ea cântă alături de formația lui Marinică de la Foișor, artist care îi este și iubit de câțiva ani. 

Eu sunt bine, muncesc, încerc să devin mai bună în tot ceea ce fac, în primul rând pentru mine dar și pentru tatăl meu”, declara recent Anamaria într-un interviu.  

Anamaria a întâmpinat multe greutăți după moartea tatălui ei, iar în urmă cu câteva luni a mărturisit la podcastul lui Valentin Sanfira că a “trecut prin toate tipurile de abuz, și psihic, și sexual”.

„Moartea tatălui meu a fost un șoc pentru noi toți, nu doar pentru mine. Dar eu am fost cea mai afectată pentru că era părintele care m-a crescut și m-a susținut. A fost îngerul meu tot timpul!”, a spus Anamaria Rosa despre tatăl său în cadrul aceluiași podcast.

Anamaria Rosa are apariții rare la TV, însă păstrează legătura cu fanii ei prin intermediul rețelelor de socializare. În urmă cu trei săptămâni, tânăra a lansat o melodie cu Marian Japonezu.

Mai multe imagini cu Anamaria Rosa în GALERIA FOTO de mai jos

Fotografii: Instagram
 

related posts

Modifică setările cookies