Imaginea postată de Luana Ibacka i-a cucerit pe internauți. Cât de frumoasă e Inoke, fata cea mare a lui Cabral Ibacka! 


Luana Ibacka, fosta soție a lui Cabral, postează rar fotografii cu fiica Inoke, însă atunci când o face complimentele curg valuri pe rețelele de socializare. 


Recent, Luana a publicat pe contul de Facebook o fotografie în care apare alături de Inoke. Fosta soție a lui Cabral a scris și un mesaj emoționant pentru fiica ei, pe care o numește “copilul perfect”. 

Inoke va împlini 20 de ani în septembrie și s-a transformat într-o tânără superbă. Mama și fiica apar vesele pe o străduță din Amsterdam. 

“Ca părinte... nu ai învățător în viață, mai bun, decât propriul copil. Am învățat TOT cu ea. De un an ... dorul ... Pentru un zâmbet de-al ei aș înconjura pământul! Te iubesc! Ești perfectă!”, a scris Luana pe Facebook în dreptul fotografiei.

Urmăritorii Luanei i-au lăsat nenumărate mesaje la postare: “Superbe!”, “Super mămică, super-fiică! Sunteți adorabile!”, “Ce fată frumoasă!”, “Ce fotografie! Wow, wow, wow!”, “O mamă frumoasă cu o fiică pe măsură!”, “A fost frumoasă de mică fiica ta! Îmi amintesc apariția ei pe coperta unei reviste”, “Frumoasă fată! Ce a trecut timpul!”, “Sunteți de neegalat! Superbe!”, sunt câteva dintre comentariile postate de internauți. 

Fotografii: Facebook Luana

Vezi și VIDEO: 

 

Cristiano Ronaldo pedepsit pentru gafa făcută!

 

related posts

Modifică setările cookies