Cât de frumoasă este soția lui Cătălin Moroșanu! Luptătorul a cunoscut-o pe internet


Înainte să intre în Ferma, Cătălin Moroșanu și soția lui, Georgiana, au aniversat 17 ani de relație.


Cătălin Moroșanu și  Georgiana, se cunosc de o viață. Mai concret, de la vârsta de 17 ani. 

„Mi-am cunoscut soţia pe internet, pe vremea aceea exista un canal de chat foarte popular, MIRC. Am început să vorbim acolo foarte mult, iar prima întâlnire reală a fost în parcul din faţa poştei din Iaşi. Ne cunoaştem de la vârsta de 17 ani. Stăteam la cămin şi împărţeam o conservă cu ton. Chiar sunt norocos că am găsit o pe sooţia mea. Mi-a daruit o fetită, o cheamă Natalis. Ştia care e plata, lipsa de acasă. Multe sacrificii, dar am  mers mai departe. Am făcut un copil, o să mai facem un copil. Ea e medic stomatolog. Deci tot timpul ne-am împins unul pe altul şi aşa reuşim să fim o familie.” , a povestit în trecut Cătălin Moroșanu.

 

 

Povestea lor de iubirea a trecut proba timpului.  Iar zicala potrivit căreia în spatele unui bărbat de succes stă mereu o femeie puternică,  se adeverește și în cazul lor. Georgiana l-a susținut mereu pe Cătălin, după cum mărturiusea concurentul de la Ferma recent. 

"Nu aveam să îți ofer nimic material, făceam împreună naveta cu trenul, locuiam în căminele de la Vladimirescu și singura distracție pe care ne-o permiteam era să ne plimbăm de mână în Copou.

Când ți-am povestit despre visul meu, ai fost alături de mine din prima clipă. Când nu aveam nimic, tu aveai grijă să fiu pe drumul bun. Când mă întorceam obosit de la antrenamente, erai alături de mine. Când pierdeam un meci, tu îmi bandajai rănile. Indiferent de timp și timpuri, ai fost în dreapta mea. Mi-ai dăruit o comoară, pe Natalis, și m-ai susținut în fiecare secundă.

Acum, când am totul, eu sunt în continuare fericit că te am pe tine. Te iubesc!", a scris luptătorul. 

 

 

Urmăriți cum se descurcă în FERMA Cătălin Moroșanu în fiecare  marți, miercuri și joi, de la ora 21.30 la PROTV

Foto: Facebook Cătălin Moroșanu

  • Cât de frumoasă este soția lui Cătălin Moroșanu! Luptătorul a cunoscut-o pe internet

related posts

Modifică setările cookies