Cât de mare a crescut fetița Laurei Cosoi! Cum arată Rita în cele mai recente fotografii


Laura Cosoi este o mămică fericită și împlinită. Vedeta i-a încântat pe fanii ei de pe internet cu cele mai recente fotografii în care apare alături de fetița ei, Rita. 

Tag-uri: #Laura Cosoi #rita

Micuța în vârsta de 4 luni este o păpușică în miniatură. Laura i-a pregătit deja  Ritei garderoba pentru sezonul rece. 

"A trebuit să ne reînnoim garderoba – eu să-mi iau câteva lucruri de iarnă, iar Ritei să-i cumpăr hăinuțe noi, de sezon, pentru că în cazul bebelușilor asta este o situație cu care te întâlnești frecvent. Ei tot cresc, iar hainele devin din ce în ce mai mici! Din cauza asta, cum îți spuneam și cu o altă ocazie, nu sunt adeptă unei investiții substanțiale în hainele pentru copii, pentru că mi se pare o risipă fără rost. Însă nici nu fac rabat la calitate. Și aici mă refer la materialele folosite, bumbac neapărat în cazul celor mici, la croiala și combinațiile de culori.

Îmi venea să și zâmbesc în magazin, când mă gândeam cum va fi cu Rita peste ani, la shopping. Sunt convinsă însă că gustul pentru frumos se educa din copilărie, așa că nu am de ce să-mi fac probleme. ,  scris Laura pe blogul personal.

 

 

 De când a venit Rita pe lume, Laura spune că ea și soțul ei se iubesc și mai mult: ”Ne gândim cum am putut să trăim fără ea. Ne-a învățat să avem răbdare și să ascultăm. Parcă acum ne iubim și mai mult. Este o completare perfectă pentru noi. Ne dorim 3-4 copii. Abia am început”, a declarat actrița într-un interviu pentru Protvplus. 

 

 

 

 

related posts