Cât de mult au crescut și ce frumoase sunt acum gemenele Kalani și Jarani Dean


Gemenele adorabile din Quincy, Illionois, au cucerit internetul cu aspectul lor. Kalani are pielea deschisă la culoare și ochi albaștri, iar Jarani are pielea mai închisă la culoare și ochi căprui. Mama fetelor spune că au și personalități total diferite.


La un an după nașterea lor, pozele cu fetițele adorabile au cucerit internetul. Mulți nu credeau că sunt gemene și se întrebau: „Cum e posibil așa ceva?” Astfel de cazuri se întâmplă foarte rar. Medicii spun că în cazul cuplurilor mixte există o șansă de 1 la 500 ca bebelușii să aibă nuața pielii diferită. 

 
Pe 23 aprilie 2022, Kalani și Jarani au împlinit 6 ani. Gemenele adoră să pozeze în hăinuțe identice și în ipostaze amuzante.  
 
 
„Kalani este o fată foarte activă și îi place să exploreze. Jay este mai relaxată, preferă să ia o banană decât să se joace cu mingea. Le iubesc nespus. Oamenii din orașul nostru le spun „bebelușii celebri”, a povestit mama lor într-un interviu
 
 
Fetițele mai au un frate mai mare, pe nume Talan, fiul lui Whitney dintr-o relație anterioară și unul mai mic, din actuala căsnicie cu Thomas Dean. 
 
 
Sursă foto: Instagram/ thedivadeantwins
 
Vezi și: 
 

 
 
 

related posts

Modifică setările cookies