Cât de mult s-a îngrășat Valentina Pelinel de când este însărcinată cu gemene. Cum a apărut la ultimul eveniment


Valentina Pelinel este foarte activă, în ciuda faptului că o sarcină gemelară impune destul de multe restricții din punct de vedere medical. 


Proapăta soție a lui Cristi Borcea arată fabulos. Valentina Pelinel și-a arătat burtica de gravidă la un eveniment monden, la care a luat parte zilele trecute.

Fostul model internațional și-a făcut apariția într-o rochie lungă, metalizată,  cu mâneci trei sferturi, decolteu generos și o crăpătură adâncă, ce i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate. 

 

 

Casa de piatra, Mihaela si Razvan ????❤???? @magicplacegrant

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel) pe

 

În afară de burtica ce a crescut destul de mult, cum era de așteptat, Valentina pare să fie într-o formă excelentă. Frumoasa blondă este destul de riguroasă cu stilul de viață. Chiar dacă este însărcinată cu gemene, ea nu a renunțat la sport. Merge frecvent la sală și este foarte atentă dietă. "Genetica este o componentă decisivă, dar eu cred mult în adaptare și în disciplină. Sunt o persoană matinală care reușește să facă multe lucruri până la ora la care alții se trezesc, într-un ritm alert și fără a mă plânge. Totul într-o notă pozitivă, deoarece aceasta este starea mea de spirit constantă." , spunea Valentina într-un interviu pentru www.perfecte.ro.

sursa foto: Instagram

Valentina și Cristi Borcea mai au împreună un băiețel, pe Milan. Fostul manechin a declarat că este extrem de implicată în educația micuțului. 

" Ce o să facă este alegerea lui, eu știu doar că am responsabilitatea de a-l ghida în această călătorie și a-i fi alături pentru a-i valida trăirile, sentimentele, a-l ajuta să-și înțeleagă emoțiile și să navigheze prin această lume complexă, dar nu să-i aprob deciziile. Vreau să știe că în brațele mele va găsi mereu un spațiu sigur și că îl voi iubi necondiționat toată viața. Îmi doresc să fie un adult capabil de iubire, atenție, înțelegere, bunătate, empatie, dorință de a vedea partea bună a lucrurilor, ambiție și determinare, respect față de reguli și autoritate."

related posts

Modifică setările cookies