Cât de mult seamănă Feli cu mama ei. Fotografia care a topit inimile fanilor


Feli este o persoană împlinită atât pe plan profesional, cât și plan personal. Muzica ei reușește de fiecare dată să atinge inimile tuturor, iar succesul ei se datorează și familiei, care o susține necondinționat în ceea ce face. 

Tag-uri: #Feli #mama Feli

Chiar dacă acum atenția ei este mai mult îndreptată spre fiica sa Nora Luna, Feli vorbește foarte mult și despre familie, mai ales despre mama sa.

Recent, cântăreața a postat o fotografie în care apare alături de mama sa, iar asemănarea dintre cele două este uimitoare. În dreptul postării, Feli a scris: “Eu nu am poze din copilărie. Sufeream mereu când mi se aratau albume pline din copilaria prietenelor mele, iar eu nu aveam ce să arăt. O singura poza am - de când aveam 10 ani. Atât. Poza asta e prima mea poză “de album” cu mama. Nu pot sa descriu ce sentiment am avut cand m-a ținut de mana...Te iubesc, Susana mea!

Fanii au reacționat imediat la postarea vedetei, lăsându-i numeroase aprecieri și comentarii: “Sunteți două picături ", ”Parcă e sora mai mare, frumoasă mamă, frumoasă fiică”, ”Cât de frumoase sunteți!”, au fost doar câteva dintre reacții.

Sursă foto: Instagram Feli

Vezi și: George, Gabriel, Octavian si Andrei mărturisesc de ce au ales echipa sătenilor! Ultimele reacții înainte de premiera show-ului

related posts

Modifică setările cookies