Cât de scump este băiețelul Roxanei Ciuhulescu! Cum arată în cele mai recente fotografii


Roxana Ciuhulescu mai fericită ca niciodată. 


După experiența unei căsnicii eșuate și a unui divorț dureros, Roxana trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. A cunoscut din nou fericirea. S-a recăsătorit și la 40 de ani a devenit mămică pentru a doua oară. 

Micuțul Cezar Ioan a împlinit 8 luni și este o scumpete de băiețel. Vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu copilașul care este mândria părinților ei.

 . 

 

 Roxana și-a găsit acum liniștea după căsătoria cu cel de-al doile soț, Silviu Bulugioiu, însă în urmă cu doi ani lucrurile luaseră o întorsătură foarte neargă pentru ea.

 

„A fost o problemă de sănătate din cauza emoțiilor prin care treceam. Am făcut ulcer, sufeream de insomnii, nu dormeam decât dacă luam pastile. Sincer nu mai aveam timp să mă gândesc la mine, mă gândeam doar la copil. Am făcut pshioterapie cu ea și am depășit foarte ușor această perioadă. Ulcerul s-a rezolvat cu pastile, tratamente. Mai am perioade când mă mai doare stomacul. M-am liniștit, pur și simplu. Mama a suferit pentru mine și s-a bucurat alături de mine, când am trăit momente frumoase”, a povestit Roxana Ciuhulescu într-un interviu televizat. 

Vezi și: 

FULLSCREEN
Cât de scump este băiețelul Roxanei Ciuhulescu! Cum arată în cele mai recente fotografii
  • /

related posts

Modifică setările cookies