Cât de sexy e noua iubită a lui Lino Golden. Artistul le-a prezentat-o fanilor


După relația cu Andra Ghinea, Lino Golden nu s-a mai afișat cu nicio domnișoară. Recent, artistul le-a dat de înțeles fanilor că este implicat într-o nouă relație și chiar a postat câteva imagini la InstaStories cu noua cucerire.


Cea pe care o alintă “my baby” se numește Patricia și are 21 de ani. Tânăra și-a serbat zilele trecute ziua de naștere, iar Lino a surprins-o cu un tort și un buchet superb de trandafiri. 

Fata s-a împrietenit deja cu Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh, și este nelipsită din cercul lor de prieteni. Lino a filmat-o la sală, în timp ce făcea exerciții alături de Alexia.

Într-un Q&A, fanii l-au întrebat cine e iubita lui, iar cântărețul a postat o nouă fotografie cu tânăra. Iubita lui Lino este extrem de sexy, are talie de viespe, fund bombat și picioare interminabile. Pe contul de Instagram, Patricia postează zeci de fotografii în ipostaze provocatoare. Culmea, noua iubită a lui Lino este tot designer. 

Tot zilele trecute, Lino a decis să-și acopere tatuajul cu chipul fostei partenere de viață. “Acoperim niște greșeli”, a scris artistul din salonul de tatuat. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Lavinia Pirva - Secretul unei căsnicii fericite

 

 

  • Cât de sexy e noua iubită a lui Lino Golden. Artistul le-a prezentat-o fanilor
Modifică setările cookies