Cât de sexy poate fi Irina Shayk în costum de baie


Contractele curg pe bandă rulantă pentru frumoasa Irina Shayk. După ce în urmă cu câteva săptămâni a devenit imaginea brandului canadian Nicole Benisti, rusoaica promovează acum colecția de costume de baie ale australienilor de la Zimmermann. Și o face cum nu se poate mai sexy!


Dacă ai un brand de lenjerie intimă sau costume de baie, un shooting cu Irina Shayk îți poate asigura succesul. Cei de la Zimmermann au ales-o pe frumoasa rusoaică pentru colecția 2021. A urmat o ședință foto în însorita Sicilie, unde Irina a schimbat mai multe costume de baie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZIMMERMANN (@zimmermann) on

 

Bronzată, cu un corp tonifiat și picioare interminabile, Irina Shayk este super sexy în imaginile postate de brand pe pagina de Instagram. Fotomodelul are un look natural și apare plimbându-se pe străzile din Sicilia, admirând marea sau la volanul unei mașini. 

Irina Shayk are o fetiță cu Bradley Cooper

S-a iubit cinci ani cu Cristiano Ronaldo, apoi i-a făcut un copil actorului Bradley Cooper. Irina Shayk a adus pe lume o fetiță, în 2017, pe care a botezat-o Lea de Seine. Fotomodelul și celebrul actor au început povestea de dragoste în 2015, însă s-au despărțit la mai puțin de doi ani de la nașterea fetiței.

Vezi foto cu fetița cuplului în galeria foto de mai jos

Lea a rămas în grija mamei, dar este fotografiată des și în compania tatălui, semn că Irina și Bradley au rămas în relații bune de dragul acesteia. Cei doi nu au vorbit niciodată despre motivul despărțirii. 

FOTO: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies