Cât de simpatici sunt cei trei copii ai actriței Sarah Jessica Parker. Apariție rară în public


Sarah Jessica Parker, actrița îndrăgită pentru rolul lui Carrie din Sex and the City, a apărut recent în public alături de cei trei copiii, pe care de obicei îi ferește de ochii curioșilor. 


Fiul James de 19 ani și gemenele Marion Loretta şi Tabitha Hodge, în vârstă de 12 ani au venit să o susțină pe mama lor la premiera piesei de comedie „Plaza Suite”, care s-a jucat pe Broadway. 

Sarah Jessica Parker (57 de ani) este este căsătorită, din 1997, cu actorul Matthew Broderick (60 de ani). Cei doi actori joacă împreună în piesa „Plaza Suite”. Apariția familiei pe covorul roșu a fost intens mediatizată de presa de peste Ocean, mai ales că odraslele celebrităților apar destul de rar în public.

James, care este student la Universitatea din Rhode Island, a purtat un costum negru şi cravată, în timp ce fetele au optat pentru rochii scurte. Loretta s-a îmbrăcat în roz, iar Tabitha în negru. 

Celebra actriţă a ales o rochie lungă, roz, cu detalii de dantelă. Sarah, care este pasionată de modă, a purtat de această dată o creaţie a lui Prabal Rana Gurung.

 

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies